Ideje za novoletno darilo - Petra Kern

Zanimive ustvarjalne posameznike smo prosili, da nam predstavijo pet svojih želja za novoletna darila.

Naša prva gostja s svojim seznamom želja je Petra Kern. Petra je pred kratkim vendarle razkrila, kaj ustvarja s svojim velikim talentom. Čudoviti  ročno narisani vzorci napolnjujejo njeno stran in močno upam, da bodo kmalu krasili različne izdelke za dom (denimo kuhinjske krpe, predpasnike, blazine in prte ter pogrinjke). Dom in stil je z veseljem že pred meseci objavil njen free print, voščilnico in vabilo ali sedežni red. Verjamem, da vam bo raziskovanje njene spletne strani in  del polepšalo dan.

 

Petra tako predstavlja svoje želje:

1. Uhani Swarovski

"Te uhane že dolgo 'spremljam' tudi v naši trgovini Swarovski  in so še vedno varno spravljeni v izložbi. Všeč so mi, ker so tako romantični,  in spominjajo me na neke druge čase."


2. Copati Urše Nine Cigler

 

"Ti copatki naše oblikovalke Urše Nine Cigler si že dolgo želijo, da bi bili doma pri meni … Skoraj se ne morem odločiti, katere bi raje. Bom drugim prepustila odločitev, ker so mi res vsi izdelki všeč. Dodala bi jim kakšne otroške copatke."


3. Blazina

  "Razne blazine so slabost, ki jo navadno premagujem tako, da jih pač kupim. Še posebej če je blazina delo umetnice Geninne, ki mi je s svojimi ilustracijami zelo blizu. Eno njeno blazino že imam, pa bi mogoče dopolnila zbirko."

 

4. Vozovnico

"Vozovnico in prostojbino za dogodek The creative connection, Women, passion, business … Malce dražja zadeva, ampak sanjati menda ni greh, mar ne?"


5.   Preproga

  

"Kaj naj rečem? S to preprogo imam že čisto oseben odnos. Zdi se mi, da bi pristajala prav v vsak prostor, ki bi ga opremljala jaz, da o tem, da je delo moje najljubše oblikovalke, Kim Parker,  niti ne govorim."

 

To je pet želja Petre Kern, pet novoletnih želja, ki polepšajo dom z njej lastnim stilom.
 

Dom in Stil
5. nov 2010
spremenjeno 8. nov 2010

Povezave


Hej kdo obeša cunje med moje rože

Srček za bucke - ideja za darilo

nARobe sVET iz keramike

Tikin svet - keramična lirika

Ideje za novoletno darilo - Božena Herzog

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...