Ideje za novoletno darilo - Božena Herzog

Ideje za novoletno darilo z nami deli direktorica Gorenja Slovenija Božena Herzog.

Božena Herzog, mama osemletnega Maxa in direktorica Gorenja Slovenija, verjame, da lepo oblikovane stvari ne stanejo nujno več,  zato zna z navdušenjem  pripovedovati o beli tehniki v vseh barvah in oblikah. Prepričana je, da imajo predmeti okrog nas, ki so lepo oblikovani, lahko še bistveno večjo vrednost od samo uporabne. Čeprav vodi podjetje, ne more skriti, da je po duši marketingar. Sicer pa je strastna spletna nakupovalka, zato njen naslov na koncu vasi poznajo prav vse hitre pošte. Svoje letošnje želje, kaj bi rada prejela kot novoletno darilo,  našteva takole:

1. Osebni trener

 

"... da končno najde tisto športnico v meni, ki jo že nekaj let brez uspeha iščem. Tale je baje najboljši in še meni blizu."

2. Moonboots

"Točno ta model, Queen  - ker obožujem zimo in sneg. Ne pustim si pokvariti veselja na snegu z mrzlimi ali mokrimi nogami in z Maxom vsako sezono razdreva vsaj po en par ... letos bodo bele, chanelovske!"

3. 500 g prave bele alpaca volne


 

"... ker sem trdno odločena, da je čas, da ob zimskih večerih namesto službenega računalnika vzamem v roke pletilke in si spletem krasen debel, ultramoden šal."


4. Dišeča sveča Diptyque

"Njihova božična kolekcija je prečudovita tudi na pogled  - ker ni nič lepšega kot dom, ki diši - in Diptyqove so res najboljše."

5. Uzbekistanski suzani

"Za steno našega hodnika pa sanjarim o uzbekistanskih suzanijih, tako čudovitih ročnih izdelkih od tako daleč (kar z Ebaya, med tisoči čudovitih se ne morem odločiti že predolgo - čeprav je tista bela stena nasproti rdeče omare že predolgo prazna in si prav predstavljam, kako krasno jo bo suzani zapolnil. Seveda naš dom potrebuje še cel kup drugih, morda bolj nujnih kosov, ampak želje so želje."

 

Dom in Stil
8. nov 2010
spremenjeno 9. nov 2010

Povezave


Ideje za novoletno darilo - Petra Kern

Tisočere ideje za dom

Sveča - dekorirajmo jo za jesen

Revije o opremljanju stanovanj

Cavas s stilom

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...