Novoletno darilo - izbor Saše Fabjan

Ideje za novoletno darilo nam tokrat predstavlja Saša Fabjan.

Saša Fabjan, Fin dizajn - obisk spletne strani Fin Dizajn je  doživetje! Občutila sem pravo jesensko zadovoljstvo, posebno ker nas na strani pozdravi melodija September je za te stvari skupine Melodrom.  Saša Fabjan je modna oblikovalka, njena ustvarjalnost pa se počasi razteza na mnoga polja dobrega, lepega bivanja, zato nas zelo zanima, kaj bi si ona zaželela za novoletno darilo.

1. Ura za v spalnico iz trgovine Gion


"Že od nekdaj so mi všeč stare 'vekarce' in že nekaj časa si jo želim imeti na svoji nočni omarici. Zelo moteč je mobitel na nočni omarici, poleg tega še seva, zato imam raje vekerco. V trgovini Gion imajo prav takšno, kakršno  si  želim."

2.Zapestnica Niro


Ko sem jo prvič videla, sem si jo zaželela. Vsi  izdelki so krasni in težko se je odločiti samo za enega.

3. Obleka Oktober


"O tej obleki sanjam že dolgo, in ker se bom kmalu poročila, bi jo izbrala za poročno obleko. Pravijo, da si poročne obleke nevesta ne sme kupiti sama. Ker so mi te stare navade všeč, sem jo dala na listo želja;)."

4. Skulptura  Marijana Mirta

 "Mirtove skulpture so vedno na moji listi želja. Sem njegova velika  ljubiteljica. Všeč so mi žica, oblika in filozofija teh skulptur. V stanovanju imam poleg umetnikove slike kotiček, ki bi ga njegova skulptura zelo popestrila.

5. Knjiga, lepa in kakovostna"Fino je imeti dobro in lepo knjigo, med ponudbo založbe ENO bi  izbrala Zapis duše. Založba mi je všeč, ker vsebini da še posebno eststsko noto.

Zgoraj našteto so želje in sanje. Imam pa še veliko drobnih želja, ki jih moji prijatelji in svojci zelo radi izpolnjujejo in me zelo razveselijo: medenjaki izpod rok prijateljice Maje, pisane nogavičke, doma izdelane voščilnice ... vse te drobne pozornosti mi veliko pomenijo in prekašajo marsikatero drago in veliko darilo. Pri obdarovanju sta zelo pomembni vsebina in praktičnost. Ne maram lovilcev prahu in daril, ki so bila na hitro izbrana, ker pač nekdo ni vedel, kaj naj mi podari."

 

Novoletno darilo, ki bo najbolj razveselilo Sašo Fabjan, pa bo ...?  

Dom in Stil
10. nov 2010
spremenjeno 11. nov 2010

Povezave


Novoletno darilo - izbor Urše Nine Cigler

Ideje za novoletno darilo - Božena Herzog

Sveča - dekorirajmo jo za jesen

Ekološka svetila

Kolo - ogrodje iz tvojega imena

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...