Ideje za novoletno darilo - Marjan Žiberna

Marjan Žiberna, oče treh otrok, tekač, popotnik, urednik in pisatelj.

Ko smo v uredništvu sestavljali Marjanov opis,  nam je bilo jasno, da bo težko odločiti, kaj ta človek najraje počne: po formalni izobrazbi ekonomist, urednik revije Svet in ljudje, novinar in sodelavec revij National Geographic Slovenija, Slovenia Times, Playboy, Polet ...; popotnik, avtor nekaj potopisnih romanov in turističnih vodnikov; nekdanji atlet, tekač na srednje in dolge proge; sedaj oče treh otrok. Tudi želje so tako pisane, da presojo o tem, kdo je Marjan Žiberna in kaj je njegova največja novoletna želja, prepuščamo vam.


1. Knjiga Tatvina, ljubezenska zgodba

 

"Pred časom sem jo založil, še bolj verjetno  izgubil. Sodi med tiste, ki jih želim imeti na polici; kar tako, ker se mi zdi impresivna, in tudi zato, da bi jo lahko od časa do časa spet prebral."
 
2. Pohodni copati North Face
 
"Če bi še tekel, kot sem nekoč, bi si najbrž želel lahkih tekaških copat. Za hitrosti, ki jih zmorem danes, se mi zdijo tile idealni. Pa še za mestne ulice, kjer se običajno gibljem, so videti čisto primerni."
 
3. Plošča skupine Papir
 

"Poslušanje odlične muzike z youtuba ali piratskih cedejev, me, če si njeni avtorji še niso omastili brkov, vedno navdaja z malce slabe vesti."
 
4. Predpasnik
 

"Ko na piknikih poprimem za vilice, obračalke in kar je še te opreme, me vselej gledajo z občudovanjem. Vsaj dokler ne pride na mizo prva runda. Spadam me tiste, ki imajo od vseh solat najraje klobaso."
 
5.Roka za VW Passat

"Kljub vrhunski antinadarjenosti za mehaniko se ob zvokih, ki prihajajo izpod podvozja avtomobila - če nimam muzike ravno zelo naglas - ne morem več slepiti, kaj se dogaja tam spodaj."
 
 
Razgiban in pisan izbor … ste ugotovili, kaj najraje počne Marjan Žiberna?
 
 

Dom in Stil
30. nov 2010

Povezave


Ideje za novoletno darilo - Alenka in Jure Košir

Ideje za novoletno darilo - Damjana Vahen Etlicher

Ustvarjajmo novletne voščilnice z otroki

Novoletne voščilnice

Venčki za na vrata

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...