Ne zajtrk, piknik na travi

Piknik na travi je lahko eleganten, če stil določa naš dom in vrt, bodimo taki tudi v naravi.

Piknik v naravi pripravimo z najlepšimi krožniki, vazo in steklenim pladnjem – ker nam ni vseeno!

 

 
Cenimo ljudi, ki znajo s svojim stilom zaznamovati vse: sebe in dom in vrt in svet okrog sebe. Če nam je seveda njihov stil všeč!;) Ker čisto vsega pa ne vzamemo! Spominjam se neke zahodne revije iz sedemdesetih in fotografije v njej –  nekaj dni me je obsedala. Če se ne motim, je ilustrirala reklamo za vino, ampak to ni važno; pomembno je, da moški in ženska sedita ob reki, jasno da sta zaljubljena, jasno da je ona v svetli obleki in kaže lepe noge, jasno da je on pravi dedc, reka pač teče …  na travi pa bel prt in vaza z grmado lilij, vedrica za vino in buteljka v njej, na prtu so še razpostavljeni krožniki s tujimi jedmi. Obsedli so me tisti krožniki – a tako da se gre na piknik, če si kot tista temnolaska in te ima nekdo rad!?! Kakšna terna v življenju!
 
 
 
Tako se gre na piknik, če imaš rad sebe! Vzameš bel prt iz omare, v košaro zložiš nekaj krožnikov in kozarcev, ki jih zavaruješ s prtiči, dodaš še Mobachovo vazico – in je! 
 
 
 
 
Ja, pa sadje, pijača, žemljice, čeprav si zaprmej obljubiš, da kar se hrane tiče, se naslednjič zgleduješ po tistem galantnem paru in njunem prigrizku. Nekaj lososa, morebiti pršuta, beluševa pita, jagodne tortice – najmanj to!
 
 
 
Ampak rože pa so, šopek dopolnimo s travami, ki jih naberemo v okolici.
 
 
 
Knjige tudi  morajo bit! Ni ga čez poležavanje na mahu v travi in branje. Da se nam le vremena zjasnijo in se tla pogrejejo od vedno močnejšega sonca, pa gremo na tak piknik na travi!  

Foto: MK, JR, KB

Styling: MFL,  MD

Dom in Stil
7. maj 2010

Povezave


Besede, besede in

Vaze iz steklenic

Sedežni red in/ali voščilnica

Pogrinjek za rumeno zeleni čas

Bela poroka za vse

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...