Čokoladno-bananin sladoled z oreški

Sladoled brez mleka in jajc, s čokolado in bananami

Za čokoholike ali sladkosnede – za vroče poletje, ko se bomo sladkali in hladili hkrati.

 

Potrebujemo:

Banani narežemo na koščke in ju za 3 ure damo v zamrzovalnik.

 

Zamrznjene stresemo v multipraktik in mešamo toliko časa, da dobimo gladko zmes. Dodamo vaniljo, temni kakav in mlete lešnike ter spet dobro premešamo. Na koncu ročno vmešamo še pest nasekljanih pekanov. Sladoled lahko postrežemo takoj ali pa ga najprej damo še za dobro uro v zamrzovalnik.

 

 

Fotografirala in pripravljala: Ana Bulat - Cimet in timijan 

Dom in Stil
3. jul 2013
spremenjeno 22. jul 2013

Povezave


Jogurtov mousse z vrtničnim sirupom

Ananasova granita za vroče dni

Lončki z jagodno sladico

Domač sladoled

Kandirani cvetni listi vrtnic

Sladke tortilje z banano in čokolado

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...