Pečen glaziran korenček

Korenje je na voljo skoraj celo koledarsko leto, tokrat si bomo privoščili glaziran korenček.

 

 

 

Pečen glaziran korenček

 

Potrebujemo:

 

 

 

 

Korenje operemo in po dolgem prerežemo na pol. Če je debelejše, ga prerežemo na štiri dele. V posodici zmešamo nasekljan rožmarin, olivno olje, gorčico v zrnu, limonin sok in agavin sirup. Pripravljeno marinado polijemo čez korenčke in z rokami dobro premešamo. Naložimo jih v pekač ali na peki papir in pri 175 °C pečemo do mehkega, približno 25 minut.
 

Kuha in fotografira: Ana Bulat, Cimet in Timjan

Dom in Stil
17. avg 2013
spremenjeno 22. sep 2013

Povezave


Korenčkovi polpeti in Solata s fižolom in korenčkom

Korenčkova juha s pomarančo

Postne jedi - glavna jed in preprosta sladica

Poletna juha - kuhajmo nad ognjem

Torta tete Pavle

Korenčkova pita

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...