Polentovci (krhki piškoti iz drobno mlete koruzne moke)

Polentovci (krhki piškoti iz drobno mlete koruzne moke)

 

Potrebujete:

200 g drobno mlete koruzne moke
160 g bele moke
4 rumenjake
vaniljev sladkor
200 g masla
100 g sladkorja

 

 

Penasto vmešajte sladkor in maslo, dodajte rumenjake, nato obe presejani moki. Iz testa oblikujte žličnike ali pa z njim napolnite slaščičarsko vrečko ter nabrizgajte osem centimetrov dolge palčke. Pecite pri 170 stopinjah približno 15 minut. Piškoti so lahko tudi okrogli z majhno vdolbino na sredini, ki jo napolnite z domačo figovo marmelado.

 

 

peče: Ajda Špacapan, fotografije: Tjaša Brajdih
 

Dom in Stil
11. sep 2015

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...