Valentinovi free printi

Sladko kičasti valentinčki. Za zaljubljene.

Gabriela Simonovski nam je tokrat za valentinovo pripravila sladko pisane valentinove free printe, hm, kako bi to po slovensko lepo povedali? Jah, saj vemo,  valentinovo (in gregorjevo) so naši predniki drugače praznovali in ameriški način praznovanja je predvsem praznik trgovcev - toda če natisnemo katero od spodnjih PDF-predlog in jo podarimo človeku ob sebi skupaj z velikim nasmehom in objemom, bo svet kvečjemu lepši! Sicer pa se na valentinovo ptički ženijo, zato so naši predniki na ta dan otrokom v grmovje skrili krušno pecivo v obliki ptičev - če hočete biti bolj originalni, boste v ponedeljek vstali ob štirih zjutraj in zamesili testo. 

 

Srček z rožicami

Ta srček je za romantična bitja, ki so prepričana, da na svetu potrebujemo samo cvetje. Roza cvetje. Namig: srček bo čisto razorožil na videz hude inšpektorice, nedostopne profesorice matematike in šoferje trol. Preskusite! 

 

 

Srček z metuljčkom

 

Nanj padajo uravnovešeni osebki s smislom za urejenost. Poskusite pri prodajalcih oblačil, mamah z  dvema otrokoma ali več, inženirkah in inženirjih, računalnikarjih in zobozdravnicah.

 

 

Srček in pisane rožice

 

Primerek za tete, vzgojiteljice, osebje v negovalnih ustanovah in bolnišnicah, baje da nanj padajo tudi angeli v modrem. Preskusite in poročajte!

 

 

Zaljubljeni ptički

 

Srček za furjaste amerikanofile. Za rejce perutnine. Za veterinarje in izdelovalce krmilnih mešanic. Za najstnike, ki bi se vedno kljunčkali. Odsvetujemo, da jih podarjate starim sosedam in mikrokirurgom. Pred tiskom preverite kartuše v tiskalniku, da bodo barve sijoče. Lahko dorišete jajčka. In mlade ptičke.

 

 

To so FDP-ji Gabriele Simonovski za free printe, natisnite jih in na valentinovo  razdelite srčke vsem svojim ljubim in manj ljubim bližnjim. 

Dom in Stil
11. feb 2011

Povezave


Balkonska dekoracija in romantično razpoloženje

Knjižna kazala s silhuetami

Vrečka cukrčkov kot darilo

Čevelj in metuljčki

Ljubezen ob dramatično pogrnjeni mizi

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...