Blagodejnost mehke posteljnine

Lepi vzorci in mehkoba posteljnine sta balzam za dober spanec.

Morda mi bo kdo očital, da (že) pretiravam z Ikeo, ampak vseeno se ji vsaj tokrat (še) ne morem izogniti. Namreč,  pred kratkim sva se s prijateljico pogovarjala, da za hčerki pa posteljnine že ne kupuje v Ikei, ker da je pretrda. Odgovoril sem ji, da je  to malodane nemogoče, saj da je Ikeijina posteljnina jako mehka in da je morala nekoliko pomešati trgovine in ponudbo. Vztrajala je, da je posteljnina trda, jaz pa, da je mehka. In še vedno vztrajam. Pa ne samo tista, ki stane 35 evrov in je najdražja. Sam najraje kupujem tisto posteljnino, ki stane 5 ali 7 evrov in je prav tako mehka in zbledi šele po dolgotrajnem pranju.

 
Spet minus za naše proizvajalce
 
Lepo in ne preveč kričečo posteljnino – nekateri znajo oblikovati tako psihedelično posteljnino, da ni šanse, da zaspiš – seveda dobimo tudi pri nas. Če je res lepa, oblikovno zanimiva in iz finih materialov, je seveda – draga. Denimo 80 evrov in navzgor, brez rjuhe seveda. Zakaj bi dal za enako dobro ali morda še slabšo posteljnino 45 evrov več kot v Ikei? Res ne vem. V redu, vem, da se pri nas dobi tudi posteljnina za 15 evrov (brez rjuhe), ampak vem tudi, da so lahko le enobarvne in brez kakšne posebne oblikovne domišljije.
 
Rjuha kot posebna poletna prešita odeja?
 
Toda poleti je vroče. Težke zimske prešite odeje ne pridejo v poštev. Obstajajo lažje, manj tople, pa so še vedno pretople. Doslej v trgovinah, tudi v 'moji' Ikei ne, še nisem videl  prešite odeje kot nekakšne ultra lahke rjuhe, ki bi bila tudi videti kot za malenkost debelejša rjuha. Morda kdo od vas ve za kakšno tako rjuho ali udobno rešitev za pokrivanje v poletnih mesecih?
 
Ker brez vsega pa proti jutru vseeno malo zazebe …
album spalnica

Alesio
12. jul 2010
spremenjeno 19. jul 2010

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...