Všečnosti za vikend

Zanimivi članki in izdelki, ki smo jih opazili ta teden.

Nepremičniski nakup Jennifer Aniston je med poznavalci zbudil odobravanje. Kupila je namreč sodobno zasnovan dvorec na Bel Airu, ki ga je ustvaril arhitekt Quincy A. Jones, znan po modernih zasnovah in vključevanju eko sloga. Dvorec, ki ga je kupila Jennifer, je naravnost čudovit. Več o njem si preberite tule.

 

 

Judith Benzer je avtorica hiše, ki je dobila prvo nagrado na izboru najboljših med avstrijskimi lesenimi hišami. Nagrade podeljujejo vsake štiri leta. Hišo, ki je naseljena le poleti, je avtorica prilagodila tudi zimskim mesecem, ko v njej ni nikogar. Vsa okna se takrat zaprejo z macesnovimi deskami, in tako hiša ne moti pokrajine, saj počiva na hribu kot osamljena celota.

 

 

Italjanski arhitekturni biro Enricoscaramellini  je staro kockasto hišo z začetka 20. stoletja povečal in prenovil, dolgočasne zidane stene pa razbil z lesom, velikimi okni in vrati. Hiša se kljub prenovi in sodobnemu videzu lepo staplja z okolico. Kako drugače kot v Sloveniji, ko prenovljene hiše postanejo pisane lizike v gozdu.

 

 

 

Izdelki Wind and willow home – v trendu je vse, kar je delno pobarvano, leseni pribori, posodice. Wind and willow predstavljajo čudovite posodice, potopljene v barvo.

 

 

Za konec: v notranje oblikovanje je zašel tudi Justin Timberlake – njegova kolekcija se imenuje Home mint. Več o njej, njenem namenu in predvsem tem, zakaj se Justin zanjo odločil, pa v videu na strani Home mint.

 

 

 
 

Dom in Stil
11. maj 2012
spremenjeno 13. maj 2012

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...