Všečnosti za vikend

Nekaj utrinkov minulega tedna.

Francozi pač znajo, kajne? Romantična klopca v senci dreves vabi na popoldanski počitek, postarano klop so osvežili z romantičnim rožnatim potiskom. Več na strani Marie Claire.

 

 

Galerija ureditev različnih balkonov – ja, tudi Švedi znajo!

 

 

Najbrž se vam kdaj zgodi, da imate po dnevni sobi vse nametano in pridejo obiski. No, zdaj ni več treba odpirati predalov in navlake metati vanje, čeznjo le poveznete velike bele zvonove, in soba je pospravljena, vi pa trendovski. Fantomes – edition Cinna.

 

 

 

Ikea v zadnjih letih ogromno energije in sredstev namenja poprodajnim aktivnostim. Na svoji švedski strani vsakodnevno objavljajo bloge tako zaposleni kot zunanji sodelavci, glavna tema so Ikeini izdelki v uporabi. Stran www.ikeafamilylive.com opisuje družinske domove in je polna zanimivih stanovanj, ki so opremljena tudi z Ikenimi izdelki.

Olivia in Frank živita v zahodnem Berlinu, kjer sta stanovanje opremila s kombinacijo modernega in starega.

 

 

Izkoristila sta visoke strope v svojem stanovanju ter na vse stene izobesila različne fotografije, Frankove grafike in risbe prijateljev in sorodnikov. Poglejte si in opazili boste grafike v kopalnici in na stranišču. 

 

Dom in Stil
20. maj 2012

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...