Čajni kotiček

Dnevno sobo razdelite na več kotičkov in s tem pridobite poseben prostor za vsakega družinskega člana.

 

Kako si urediti svoj miren kotiček v kotu dnevne sobe, balkona ali terase? Kotiček,  kjer boste posedali s prijatelji ali  le v miru spili skodelico čaja, prebrali knjigo, si vzeli trenutek časa zase in svoje misli? 

 

 

Ponujamo vam nekaj predlogov, kako si tak prostor urediti brez veliko vloženih sredstev in brez nakupa nove sedežne garniture. Sedišče smo izdelali iz palete, ki smo jo prebarvali in nanjo pritrdili kolesca. Nato smo jo obložili z blazinami, ki smo jih porisali sami: s širokim čopičem smo preprosto potegnili črte in naše blazine so nared.  

 

 

Tistim z bolj mirno roko predlagamo, da napišete svoje najljubše besede in blazine poosebite, tako da se bo vedelo, čigave so :)

 

 

 

Še dobra knjiga in doma pečeni piškoti z rožmarinom in limeto (klikni sem za recept) in čas se nekako ustavi.

 

 

Čaj smo pili iz servisa, ki smo ga dobili pri keramiki Tri luknje, za pladenj pa nam je rabil kos lesa, ki smo ga odrezali od debelega debla.

 

 

 

V kotičku, ki je namenjen samo vam in ste si ga uredili sami po svojih željah, si boste z veseljem oddahnili in njem uživali. Poskusite, ne bo vam žal.  

 

 

 

Dom in Stil
27. jul 2013
spremenjeno 26. sep 2013

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...