Z okvirji za slike reciklirajmo konzerve

Naredimo pisane okvirje za slike z recikliranimi konzervami.

 

Verjetno se sprašujete, kako bomo konzerve, te večinoma grde in neugledne embalaže, uporabili za družinske slike? Da, prej pa bodo dobile tudi novo preobleko. Gremo torej, reciklirajmo konzerve.

 

 

 

Seveda, fižolovo konzervo boste uporabili za kaj drugega, na primer iz nje lahko izdelate lonček za pisala ali vrtne pripomočke. Danes raje dobro pomijte in očistite konzerve, v katerih so bile sardele ali pašteta. Najprej jih z akrilno barvo pobarvajte v izbrani odtenek. Mi smo se odločili za pastelno rumeno in ciklamno barvo. Zunanje stranice smo potem okrasili z odrezki blaga v pristajajočih barvah. Mogoče pa imate v predalu kose zanimivea darilnega papirja? Uporabite in reciklirajte jih!

 

 

Takole, zdaj pa na fotografijo, ki lahko tako na fotografskem papirju kot na navadnem listu, zarišite obris reciklirane konzerve in jo izrežite. Ne preostane vam drugega, kot da jo zalepite v konzervo in na vrhnjo stran pritrdite navadno vrvico in jo zavežete v pentljo.

 

 

Takole, naše reciklirane konzerve so doživele korenito preobrazbo in postale zanimiv okras, s katerim lahko doma ali v pisarni ustvarimo poseben kotiček najlepših trenutkov.

Peta
24. okt 2012

Povezave


Konzerve v novi preobleki

Novoletni okraski iz recikliranih materialov - čajne lučke

Adventni koledar - ustvarjamo in recikliramo

Ideja za naredi sam: okvir s črko

Pobarvajmo okvir slike

Otroška sobica in slika

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...