Označevanje rastlin

Kako gresta skupaj označevanje rastlin in kozarcev na zabavi?

Preprosto – z barvnim trakom washi tape, ki smo ga našli pri Fridolini, smo označili različne lesene žličke. Te so prikladne, ker jih lahko zapičimo v kozarce s pijačo, jih prilepimo na papirnate krožnike za torto ali jih postavimo v lončke, kamor smo posejali rastline. Črtasti washi trakovi so lahko simpatično nadomestilo za suknjo in žličke z narisanim obrazkom so prav simpatični, mar ne? Otroci bodo navdušeni.

 

 

 

Osredotočimo se tokrat na rastilne. Nanje smo napisali imena rastlin, če želite, da ne zbledijo zaradi vremenskih pojavov, jih lahko napišete z navadnim svinčnikim (izkušeni vrtnarji trdijo, da ta ne zbledi) ali pa jih vžgete s pirografom. Mi smo tokrat imena napisali s tušem.

 

 

Žličke smo za popestritev okrasili z washi trakovi, za označitev lahko uporabite tudi barvo in vzorec traku. Žličke lahko v celoti polepite s trakom, lahko pa oblepite le del žličke. Igrajte se tudi z zaključkom washi traku, saj lahko z okroglinami ustvarite drugačen videz.

 

 

Konce žličk smo popestrili z narisanimi obrazki in ornamenti, vi pa lahko prepustite domišljiji prosto pot. Otroci vam bodo z veseljem pomagali pri krasitvi označevalcev.

 

Izdelala: 100%Suzi

Fotografiral: Klemen Brumec

 

Dom in Stil
23. mar 2013

Povezave


Vrtni označevalci rastlin - malo drugače

Vrtni označevalci rastlin

Označevalci rastlin – tokrat kamni

Barvni lončki za začimbe

Pladenj postane mini vrt

Mini setveni notesnik

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...