Čiščenje v stilu

Čistimo s stilom - polepšajte svoje čistilne pripomočke.

Pomladansko čiščenje v stilu, 100% Suzi je pripravila nekaj idej, kako si lahko polepšate čistilne  pripomočke. Ali jih boste uporabljali sami, jih morda celo uporabili kot humorno darilo, odločitev prpuščamo vam.

 


Ko pomladi posije sonce skozi okna v naše domove in osvetli kako packo več kot navadno, nas to požene v pomladansko čiščenje. Naj bo čiščenje s stilom. Z washi trakovi smo oblepili večino čistilnih pripomočkov.

 

Iz rabljenih oblek smo sešili tudi krpo za brisanje prahu. Posamezne kose oblačil smo narezali na trakove in jih s silikonskim lepilom pritrdili na držalo (mi smo uporabili star čopič).

 

 


Ideja: Na peki papir zarišite lik, ki ga želite ustvariti iz washi trakov. Nanj nalepite trakove, lik izrežite in ga previdno iz peki papirja odlepite v celoti. Nato ga prenesete in nalepite na želeno površino.
 

 

Ideja in izvedba: Suzana Šlebir - 100% Suzi

Fotografira: Klemen Brumec

Dom in Stil
11. avg 2013

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...