Noč čarovnic

Letošnja zabava za otroke in odrasle v času Halloweena (noči čarovnic).

Konec oktobra se začnejo zbirati čarovnice, pravijo, da naj bi plesale na Kleku in tam načrtovale svoje čarovniške podvige. Nekatere kujejo načrte, kako bodo v februarju zavojevale pustne povorke, druge ne znajo čakati in svojo zabavo organizirajo že zadnji dan oktobra. K tem smo pokukali na priprave pred velikim dogodkom.

 

 


Čarovnice se zberejo v svoji čarobni kuhinji, pripravijo si napitke in si sešijejo nove klobuke, izdelajo bučke za dekoracijo ter kopico nalepk za svoje nove zvarke, ki jih pijejo čez zimo.

 

 

V čarobni kuhinji imajo vse, kar potrebujejo: čarovniški lonec, prikupne klobuke in netopirje, zalogo posušenih zelišč in navodila za kuhanje zvarkov.

 

 

 

Čarovnice  so svoj prostor opremile primerno zabavi za noč čarovnic, od zanimivh knjig s starodavnimi recepti, netopirji in pajki.

 

Male čarovnice se v kuhinji zabavajo s svojimi igračami. Prav odlično je biti čarovnica!

 

 


Potrebujete: čarovniški klobuk in nalepke (navodila zanje najdete na www.dominstil.si), čarovniški lonec, posušena zelišča, pajke in netopirje, pajčevino, bučke iz modelirne mase ter zabave željne otroke in odrasle.

 


Veliki čarovniki in čarovnice se lahko posladkate s kavnimi napitki, male coprnice in coprniki pa s slivovimi sladicami.

Dom in Stil
3. okt 2013
spremenjeno 10. okt 2013

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...