Nakupujmo premišljeno

Nakupujmo ugodne, praktične in lepe izdelke!

Včasih smo  se težko dokopali do lepih stvari, morda sploh ne, danes imamo na voljo trgovine za vsakim vogalom, internet nam je približal vse trgovinice po svetu in nakupovanje je postalo prava indija koromandija! V taki poplavi informacij je od časa do časa težko najti lepe in uporabne izdelke po ugodni ceni. Še bolj pa nam premišljeno nakupovanje "otežuje" poplava privlačnih izdelkov, ki nam  lahko pretirano spraznijo denarnico.

Dekoriranje - kako lahko preprosto, pa vendar  zelo všečno in elegantno dekoriramo pomladna darila? Tokrat smo nakupovali v KiKu.

 

To je naš nabor privlačnih in cenovno ugodnih izdelkov iz Kika. Pikčasti trakovi in zavijalni papir - to vedno potrebujemo, pa ne samo za zavijanje daril. Vrvica je nuja v vsakem gospodinjstvu, turkizno modri sukanec pa nas bo prepričal, da po dolgih letih spet vzamemo pletilke ali kvačko v roke - ker je recesija, ker so ročna dela spet v modi, ker pač radi ustvarjamo.   

 

Dokler pa vrvice ne potrebujemo, jo spremenimo v lično vazo: na sredo klobčiča damo majhen kozarček ali prazno embalažo, nalijemo vodo  in razporedimo pomladno cvetje.  

 

Dom in Stil
5. apr 2011

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...