Lestve so dekorativne

Lestve so uporabne in - celo lepe.

Lestve običajno uporabljamo za doseganje višjih predelov, najsi so v hiši, na vrtu, v stanovanju, na barki ... Lestve so različne, od klasične A-jevske do starih prislonskih lestev, ki smo jih pobrali na podstrehah, skednjih ali iz delavnic, morda vzeli z otroških pogradov. Ste pomislili, da so lestve lahko dekorativni element v vašem domu? Ne? Morda vas današnji izbor iz nepremičninskih oglasov švedskih prodajalcev stanovanj prepriča, da so lahko uporabne in lepe.

Začnimo s hodnikom! Lestev je pritrjena na steno in se uporablja kot obešalnik za šale in celo otroške čevlje. Si kar predstavljam majhne otroke, kako plezajo na lestev in se potem ogledujejo v ogledalu, ali jim pristaja dnevna izbira oblačil ali ne.

 

 

V spalnicah na lestvah največkrat pristanejo obleke. Velikokrat se sprašujemo, kam z nošenimi oblekami, ki pa še niso za v pranje. Vedno sem vesela idej in praktičnih rešitev, ki so hkrati še prijetne za oko, da odložimo oblačila in modne dodatke. Nekateri nošenih oblačil ne spravljamo v omaro, temveč jih želimo shraniti zunaj nje. Na lestev z njimi!

 

 

Dnevne sobe:   lestev je lahko odlagališče revij in časopisov, knjig in lončnic, seveda, pa  jo moramo kdaj opremiti z dodatnimi poličkami.

 

 

 

Navdušena sem nad spodnjo fotografijo: bela lestev, ki je pravzaprav stojalo: na njej so blazina, časopisi in spodaj kanglica.

 

 

No, tole pa niti ni lestev, ampak star okenski okvir. Slovenci tako ali tako mečemo vse na kosovni odpad, zato ne bo težko najti okvirjev. Moj vtis je, da je soba dobila značaj s tem okvirjem. Všeč mi je.

 

 

V Sloveniji sem opazila lestve na nekaterih razstavnih prostorih, v tujini jih v zadnjem obdobju zelo zelo pogosto uporabljajo tako v izložbah kot na  razstavnih prostorih na sejmih itd. Meni so zelo všeč.

 

Vir fotografij: hemnet.se

Dom in Stil
27. jun 2011

Povezave


Barve v domu

Kako naj opremimo hodnik

Domača pisarna - ideje

Do zanimive spalnice z domiselnimi dodatki

Domača pisarna - zgodba o uspehu

Kopalnice s samostoječo kadjo

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...