Adventni venčki - čarobni svet Cvetje Ksenja

Adventna dekoracije izpod spretnih prstov izkušenih cvetličark v Domžalah.

Adventni venčki so prva božično novoletna dekoracija, ki jo večina od nas prinese v dom. Nakupovanje venčkov je lahko tudi pravi užitek, ko izbiraš med čudovitimi bogato okrašenimi venčki, ki so jih izdelali v Cvetju Ksenja v Domžalah.

 

 

Pekač za potico - pri Cvetju Ksenja so ga zapolnili z zelenim bršljanom in velikimi rdčemi svečami, ne manjkajo prikupni angelčki.

 

 Adventni venček v belem in črnem na velikem servirnem krožniku. Sveče, rafija in nekaj umetnih laskov, posutih z okrasnimi bunkicami.

 Pa še izvedba v zlatem, polepšana z angelčki.

Za adventni venček so pri Cvetju Ksenja uporabili kar podolgovat servirni krožnik. Ravno prav dolg je, da lahko vanj enkomerno razporedimo štiri bahave zlate sveče, obdamo jih še z bršljanom in suhim šibjem, za končni efekt pa potresemo še s srebrnimi bunkicami in kakšno zlato zvezdo vmes.

 

Ta adventni venček se je povzpel na okrasni servirni krožnik za torto. Nanj so lepo raporedili suho smrečje, ga polepšali z laski, nekaj cimetovimi palčkami, v sredo razporedili štiri okrogle rdeče sveče, za konec pa so ga posuli z okrasnimi bunkicami. Palčka v ozadju sta nadzorovala delo.

 Tale miza z adventnimi venčki in drugo praznično dekoracijo je prava paša za oči.

Poglejte si to kroglo iz pušpana, v katero so zataknjene okrasne kroglice treh različnih velikosti in barv, ki se lepo ujemajo v celoto. Kroglo lahko obesimo kjerkoli v prostoru.

 Še en adventni venček iz bogate zakladnice Cvetja Ksenja. Konjiček - gugalnik bo še prav posebej razveselil otroke.

 

 Pri tem adventnem venčku je konjička zamenjal angelček, sveče pa so pordečele.

Pa še dve ideji, ena na okroglem pladnju in druga na kvadratnem, steklenem. Pri obeh imajo seveda glavno besedo sveče, družbo pa jim delajo okrasni laski, lepe bunkice in angelčki.

Tale lep, nežen adventni venček lahko obesimo na vrata. Zeleno smrečje je posuto z belimi perlicami, velika bela pentlja pa mu doda še posebej praznično podobo.

 

Tudi ta adventni venček bo nas in naše goste pričakal na vhodnih vratih. Še posebej bo navdušil tiste, ki imajo radi nekaj drugačnega in preprostega.

Potopite se v čarobni svet adventnega okrasja, mi smo se ga naužili v Domžalah, Cvetje Ksenja.

Tekst: HN  Foto: KB

Dom in Stil
30. nov 2011
spremenjeno 1. dec 2011

Povezave


Pekač za potico - adventni venček

Adventni venčki - ustvarjamo sami

Preprosti adventni venček

Adventni venčki iz piškotov

Decembrska zunanja okrasitev

Adventni venčki - nabor idej

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...