Ikea - pomlad in poletje 2011

Ikeini letošnji trendi.

Letošnje novosti so usmerjene v zelo močne barve na standardnih izdelkih in nove izdelke, ki se kopajo v pastelnih barvah, romantičnem pridihu ali posnemajo izdelke z vzhoda.

Pri Ikei so fuksija barvo nanesli na krožnike in skodelice, romantične cvetlice krasijo posteljnino, krožnike in škatle za shranjevanje piškotov in kruha.  Roza - fuksija romantični časi so nazaj, z njimi pa nostalgični vzorci z vrtnicami in karom.

 

 

Kljub valu romantike švedski mogotec ni pozabil letošnje trende, ki narekujejo tudi povratek k preprostosti, naravi in razstrupljanju. Zato je "in" vse, kar spominja na japonsko oblikovanje, s papirjem in origamiji vred. Ikea je za svoje oboževalce pripravila belo serijo za krožnike in temno sivo za okrasne posode, ki spominja na raku keramiko.

 

 

 

Kaj pa vse tisto, kar visi nad našimi glavami? Tudi tukaj Ikea dokazuje, da pozorno sledi trendom, saj je pripravila futuristično kolekcijo notranjih svetil. Malce retro in malce vesoljskega oblikovanja v močnih barvah in kromu.

 

 

Svetila iz oblikovane žice narekujejo uporniški videz s punkovskim pridihom.

 

 

Za dnevne in pisarniške prostore so tu spet pogumni barvni poudarki, ki se tokrat pojavljajo na zastekljenih knjižnih regalih. Prihodnost v Ikeo prinaša  spremembe v barvnih paletah, ki vlečejo v smeri pop arta.

 

 

Če na kratko ponovim Ikea nosi k nam rožice, pastelne barve v kuhinjo, dobro oblikovana svetila in pisane knjižne regale.

Dom in Stil
21. jan 2012
spremenjeno 23. jan 2012

Povezave


Ikea - ideje za preoblikovanje

Modra terasa, terasa Ikea

Ikea kuha - brez besed

Romantično cvetje Agnete Livijn

Rožnata hiša – Ikeini izdelki

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...