Zadnji članki

Dominstilova jesen - nagradna igra - četrti dan

Dominstilova jesen - nagradna igra - četrti dan

Smo že pri četrtem dnevu naše nagradne igre.
Danes vas čaka simpatični kti iz jeansa, ki bo popestril vaš dom. Uporabljate ga lahko kot blazino, podarjamo tudi  zvezek in presenečenje - lahko je to knjiga Hudo preprosto, lahko zvezek, lahko boni za razvajanja ...   Hkrati sodelujete tudi za tedenski nagradi: Grelčke sobezrazgledom in bon za escaperoom The game na Bledu.   a Rafflecopter giveaway       Več »

Dominstilova jesen - Nagradna igra - tretji dan

Dominstilova jesen - Nagradna igra - tretji dan

Nov dan za nagradno igro Dominstilova jesen.
Treji dan nagradne igre Dominstilova jesen.
Danes podarjamo tri nagrade: podstavke za kozarce, ovitek za zvezek in presenečenje - lahko je to knjiga Hudo preprosto, lahko zvezek, lahko boni za razvajanja ...   Hkrati sodelujete tudi za tedenski nagradi: Grelčke sobezrazgledom in bon za escaperoom The game na Bledu.  a Rafflecopter giveaway   Več »

Dominstilova jesen - nagradna igra - drugi dan

Dominstilova jesen - nagradna igra - drugi dan

Drugi dan nagradne igre. Začenjamo tudi drugi teden.
Drugi dan nagradne igre Dominstilova jesen.
Danes podarjamo dve nagradi: super novoletno kuhinjsko krpo Jagebabe ter etui za telefon. O Jagababi si lahko več preberete tu: http://issuu.com/dominstil/docs/dis_jesen_2015/14 Hkrati sodelujete tudi za tedenski nagradi: Grelčke sobezrazgledom in bon za escaperoom The game na Bledu.  a Rafflecopter giveaway   Vsi, ki  boste danes sodelovali ... Več »

Dominstilova jesen - nagradna igra - pravila

Dominstilova jesen - nagradna igra - pravila

Pravila za nagradno igro: Dominstilova jesen
Čas je za nagradno igro Dominstilova jesen.   Vsak dan bomo podarjali do šest dnevnih nagrad. Če želite sodelovati morate izpolniti dnevne naloge, ki so povezane s komentiranjem na naši spletni strani ali obiskom strani  naših sponzorjev. Preproste naloge, ki vam bodo vzele le nekaj minutk. V žrebanju sodelujete dvakrat, enkrat za redno dnevno nagrado in drugič na koncu tedna v soboto za ... Več »

Dominstilova jesen - nagradna igra - prvi dan

Dominstilova jesen - nagradna igra - prvi dan

Prvi dan nagradne igre Dominstilova jesen. Danes podarjamo kopico nagrad iz fonda dnevnih nagrad. Hkrati sodelujete tudi za tedenski nagradi, ta teden je to knjiga Hudo preprosto.
Prvi dan nagradne igre Dominstilova jesen je hkrati tudi zadnji dan prvega tedna :) Zato vsi, ki boste danes sodelovali sodelujete v današnjih dnevnih nagradah in jutri bomo med vami izžreabli tudi tedenski nagradi, to je knjiga Hudo preprosto, ki jo bomo podelili dvema ... Več »

Knjižne police, ki sledijo spremembam

Knjižne police, ki sledijo spremembam

Knjižne police oblikovalskega studia Reinier De Jong se prilagajajo potrebam družine.
  V vsakem domu prej ali slej potrebujemo knjižne police, kamor lahko pospravimo tako knjige kot razne dekorativne predmete, zbirke, dodatke in podobno. Na žalost se ponavadi pri izbiranju osredotočimo na police določenih mer, ki ustrezajo prostoru, ki smo ga v stanovanju določili za ta kos pohištva. Seveda smo ob nakupu navdušeni nad izbrano opremo, saj popolnoma ... Več »

Crowdy House, trgovina mladih oblikovalcev

Crowdy House, trgovina mladih oblikovalcev

Mladi oblikovalci iščejo in včasih najdejo dostop do trga na nove, drugačne načine.
  Crowdy House je na prvi pogled ena od mnogih spletnih trgovin z oblikovalskim blagom. Kljub temu bomo ob pozornejšem pregledovanju njihovih strani opazili, da je oblikovanje bolj sveže in mladostno, kot smo vajeni pri industrijskem oblikovanju. Crowdy House se namreč posveča promociji mladih oblikovalcev, ki so še na začetku poklicne poti, in jim ponuja ... Več »

Velikonočne dekoracije, ki si jih lahko natisnete

Velikonočne dekoracije, ki si jih lahko natisnete

Velikonočne dekoracije prinašajo veselje in razigranost ob prihodu pomladi.
Prijetne in pisane velikonočne dekoracije popestrijo prav vsak dom. Dovolj je, da v vazo damo nekaj cvetočih vej, pobarvamo pirhe, pogrnemo mizo s svetlim prtom. Da pa bodo naše letošnje velikonočne dekoracije tudi igrive, smo poiskali nekaj nekoliko drugačnih idej. Pokukajmo najprej k Fräulein Klein, nemški blogerki Yvonne, ki je prepoznavna po uporabi ... Več »

Oprema iz lepenke osvaja svet

Oprema iz lepenke osvaja svet

Lepenka se je iz cenenega materiala za embalažo spremenila v pohištvo in dodatke za dom.
V zadnjih letih smo pogosto slišali za opremo iz lepenke, vendar smo verjetno podvomili o njeni smiselnosti. Kako, zakaj oprema iz lepenke? Koliko je sploh obstojna? Kdo pa bi si vendar želel opreme iz lepenke? Medtem je oblikovanje lepenke toliko napredovalo, da bodo tudi največji dvomljivci morali priznati, da bi bila lepenka za nekatere primere vendarle najboljša ... Več »

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...