Papirnati modeli

Papirnati modeli malih možicljev in prelepi senčniki za svetilke.

Mibo studio, angleški studio za papirnate izdelke, ki jih uporabljamo doma, ter  Mibo, svetila in izdelki za dom, sta v lasti Madeleine Rogers, filmske in televizijske režiserke, ki je ob opremljanje svojega stanovanja daljnega leta 2001 ugotovila, da na tržišču tako rekoč vlada  pomanjkanje lepih senčnikov za svetila. Zelo sposobna gospa se je odločila in začela oblikovati in izdelovati senčnike za svetila. Proizvodni spekter se je razširil na blazine, papirnate izdelke, kuhinjske krpe, tapete in majhne stenske nalepke,  namenjene izključno lepšanju keramičnih ploščic.

Vzorci,  ki jih uporablja, so zračni, odprti, enostavni in prepletajoči, skratka, meni so strašno všečni. Tokrat sem jaz za sivo kombinacijo: tako siva blazina kot siv senčnik sta moja.

 

 

Luštne, simpatične papirnate živalce, papirnati modeli,  verjamem, da skrajno lepo popestrijo marsikatero polico.  Meni je najbolj všeč tale črni kljunač, ki gleda tako zaspano naveličano, kar slišim ga,  kako momlja: "Dejte mi mir, sam spat sem hotu."

Pullga
3. nov 2010

Povezave


Šli smo na bio

Revije o opremljanju stanovanj

Zalivanje: preprosto s pravo posodo

Kolo - ogradje iz tvojega imena

Ali bi sedeli na rezancih?

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...