Ilustracije, tiskane slike za otroške sobe

Krašenje otroški sob je zabavno. V današnjih dekoracijah otroških sob poglejmo med ilustracije.

Od kopice nalepk pojdimo danes k stenskim tiskanim slikam, ilustracijam, grafikam ... Ilustratorjev in njihovih izdelkov je malo morje, že če se malo sprehodimo po internetnih trgovinah, pa morda celo ne pretiravam dovolj. Ne bomo se ustavili pri slovenskih (strašno vesela bom emaila o zanimivem in morda neuveljavljenem slovenskem ilustratorju ali le oblikovalcu, ki se na zahtevo prelevi v ilustratorja). Na blogu rada predstavljam tuje stvari :-)

Moje najljubše ilustracije,  naj bolje rečem izdelki, so isak. Hm ja, ponavljam se, vem. Predvsem ženski del oblikovalskega dua riše tudi za druge blagovne znamke, recimo happyspaces.  Obožujem slona in ne pozabljam na njuno abecedo in številčnico, da o tapetah ne govorimo.

Tole družinsko drevo je še ena krasna ideja, tapeta je tudi izdelek oblikovalskega dua isak. Rada imam njune izdelke in občudujem jih.

 Moram pokazati še špansko verzijo svojih najljubših: haciendo el Indio. Avtorica Christina Serrano je ob otrocih začela podoživljati in ustvarjati svoj čarobni otroški svet, poln svežine, domišljije in svobode. Tak je ta svet, kot so naši otroci.

 

Ljubki okrogli obrazki popestrijo otroške sobe. Pa to še ni vse, kolaži in cel kup likov, vsak s svojo zgodbo, poleg ilustracij na lesenih podlagah dobite tudi papirnate, morda samo voščilnice. Krasne so in cene so pravzaprav čisto sprejemljive, preverite v trgovini.

Jutri bi vam rada predstavila obešalnike v otroških sobah. Pa ogledala. Pravzaprav, koliko otroških sob pa ima ogledala? Mene zanimajo tudi vaše otroške sobe.

Pullga
12. apr 2010

Povezave


Stenske nalepke v otroški sobi

Torte in tortice

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...