Blazine, pladnji in torbe

Predstavljamo velike cvetlične vzorce na vsakdanjih predmetih - okrasnih blazinah, pladnjih in torbah - za nevsakdanje življenje.

Zakaj v Skandinaviji zraste toliko majhnih dizajnerskih podjetij, se velikokrat sprašujemo. Odgovore bi verjetno lahko iskali v predmetu podjetništvo ali morda tudi makroekonomija, saj  skandinavske države davčno najbolj  obremenijo svoje gospodarstvo. Dejstvo pa je, da je večina njihovih izdelkov uporabnih, preprostih in ličnih. Morda nam  kdaj pa kdaj ne sedejo čisto barvne kombinacije, ampak to je stvar res osebnega okusa.

Camp cirrus je mlado podjetje, njegovi ustvarjalci pravijo, da črpajo iz domačega švedskega okolja, navdihuje pa jih ves svet. Liste in rožice ročno tiskajo na torbe, pladnje, posodice iz blaga in blazine. Živahne barve, veliki vzorci, poletna kolekcija.

 

 Všeč so mi njihove fotografije v kuhinji.

 

In ko smo pri hrani in pogrinjkih, sedaj je napočil čas najraznovrstnejših zabav, porok, rojstnih fešt, birm, prvih obhajil ... nešteto povodov je, da se zbere dobra družba in priredi imenitno zabavo! Pomlad in zgodnje poletje sta primerna za zabavo na prostem. Tudi mi smo pomislili na to in čisto na hitro vam zaupam majhno presenečenje, ki ga pripravljamo v naslednjih dneh. Včeraj smo se odpravili na prvi fotoshuting v naravi -   ne, nismo šli samo v bližnji park, niti nismo najeli velikega studia, ker  bi bilo to preveč  preprosto za nas! Ko se mi odpravimo na delo, potem je vse "trda verzija": je pristno, naporno, zapleteno, vendarle tudi zabavno, navdihujoče, lepo in osupljivo.  Več kot 200 kg opreme smo znosili na težko dostopen hrib, vendar smo potem imeli sanjski razgled in ni bilo težko posneti dobrih fotografij! Upam si reči, da slovenske revije za notranjo opremo, arhitekturo takih projektov še niso izpeljale. Ustvarjalna energija je kipela, kot se za tako delo spodobi, in namesto zamišljenih postavitev smo  tiktak postavili precej več. 

Torej  vas vabimo, da v prihodnjih dneh pridete pogledat na naš portal, obljubim, obljubim, da vam ne bo  žal. 

Pullga
29. apr 2010

Povezave


Potisk blaga s svojim vzorcem

Barviti hišni tekstil

Pomladna kolekcija pri Steltonu

Torte in tortice

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...