Slon, porcelan pa to

Posodje Elephant Ceramics Michele Michael - predmet modrega poželenja

 

Slona v trgovini s porcelanom sem naveličana – porcelana in keramike pa ne! Modre -  sinje, indigo, pariško, delftske, turkizne modre – se tudi ne naveličam. Posebno ne na keramiki in porcelanu. Elephant Ceramics – enostavne geometrijske oblike. Paleta od bele do modre. Ročna izdelava. 
 

 

 

Michele Michael oblikuje keramiko in porcelan. Glino oblikuje v preproste forme namiznega posodja, njena »modra nit« sta barva in odtisk grobega lanenega platna. Sicer je Mišel Mišel potemplana za take stvari, saj je  med drugim pisala o dekoriranju in oblikovanju za različne časopise  (Gourment, Food and Wine, House and Garden LivingRoom …).
 
 
Ukvarja se s stiliranjem notranje opreme in pogrinjkov, je tudi solastnica podjetja Elephant Props na Manhattnu v New Yorku, ki se ukvarja s stiliranjem in  izposojo rekvizitov za fotografiranje in snemanje prispevkov.  
 
 
Vse kaže, da je nekoč med obsedenim iskanjem modrih krožnikov za fotkanje obupala nad ponudbo in si rekla, da jih bi sama že zdavnaj naredila – in jih je! Khm, jaz bi nekaj purpurnih in grafitno sivih kosov – a naj kupim lončarsko vreteno in peč?   
 
 

Mirjam
17. jan 2011

Povezave


Lesene igrače

Svetila v pastelnih barvah

Vaze in dekoriranje drugič

Identiteta hiš na Koroškem

Belo na črnem z rdečim poudarkom

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...