V zakulisju

Drobci našega dela.

Čas je, da napišem besedo ali dve, kaj počnemo v zakulisju disa. V zadnjih tednih smo zelo delovni, ustvarjalni in aktivni, radi se potikamo po obrobjih Slovenije, tam je ogromno zanimivih krajev in ljudi. 

Velikonočni prazniki so čas za ekplozijo pomladnih dekoracij, tudi temu posvečemo zadnje dneve ogromno časa.

 

Gospo Vivijano smo malo že predstavili, vemo pa, da se skriva v naši deželici ogromno drobnih biserov, skritih v majhnih vasicah, ki ne paradijo ravno po rdeči preprogi sredi Ljubljane. Vendar ljudje marsikje delajo lepša, kakovostnejše in predvsem delajo s srcem. Z veseljem jih bomo predstavili. Nekatere smo našli sami, veseli pa bomo vaših predlogov in idej. Pišite nam ali pustite spodaj komentar.

 

Pripravljamo krajše nasvete s posebno dodano vrednostjo, o tem več že v ponedeljek, mene res srbijo prsti, da bi prve izdala ... verjamem, da vam bodo všeč, ker je preprosto, uporabno in dosegljivo vsem družinskim proračunom. Na to smo ponosni. Odstiram tančico skrivnosti.

 

 

 

 

Komaj čakam prihodnji teden!

Pullga
26. mar 2011

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...