Otroška sobica?

Ljubke stvari, nežne barve, podrobnosti za lepšanje našega doma.

Otroška sobica, stvari za otroško sobico - to je bila moja prva misel, ko sem ugledala ves nabor nežnih barv, od rožnate do svetlomodre, svetlozelene, rumene ... ah, sladoledne barve, ampak s pravim poudarkom!  Overbeck je nemška znamka iz nam bližnjega  Muenchna. Za njo stoji  Andrea Overbeck, polna življenjskih izkušenj skrbno izbira materiale in  izdelovalce izdelkov.  V resnici dobite mnogo več kot samo izdelke za otroško sobico, okraske za praznike, košare, tako nakupovalne kot okrasne, take za boljšo organizacijo stanovanja,  pa velikonočne. Resno. Zobotrebce, skodelice, podstavke za jajca in namizni tekstil, obešalnike in barvaste metle. Krasne rokavice (z izvezenim okraskom na prstancu), rute in kape za gospodične in gospe. Vsem so skupna rdeča nit,  barve, barve in barve ter romantični pridih.

Predstavitvene fotografije so pravi navdih, točno to, kar je njihov namen. Mar niso krasne? Mene so navdušile, mimogrede dobite ideje, kako majhne stvari, kot je pisan obešalnik ali košarica, naredijo dom z osebnim pečatom. 

  Ali pa barvaste metle! Mislim, da je to moj najljubši  Overbeckov izdelek. Love them.

foto: overbeck and friends

Pullga
12. maj 2010

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...