Dom in stil

Moje iskanje idej za pametno rešitev naše otroške sobe se je sprevrglo v poglobljeno surfanje po sletu.

Našla sem veliko veliko on line trgovin, teh in onih oblikovalcev ter teh in onih designerskih in ustvarjalnih blogov. Predvsem ti zadnji blogi so bili posebna izkušnja opazovanja. Večina blogov je predstavljala bleščale lepe fotke prelepih prostorov. Imele so le eno majhno napako, večina teh fotk je bila posnetih s pomočjo profesionalnih designerjev, stilistov in fotografov. Le malo je bilo fotk resničnih stanovanj, resničnih otroških sob, kopalnic, kuhinj. Čeprav vem, da obstajajo krasna, prijetna, lepo opremljena stanovanja s čudovitimi rešitvami, idejami, notranjimi dodatki.... ni da ni.


Počasi se je izoblikovala ideja, da bi tudi mi imeli spletno stran s katero bi pokazali naša lično opremljena stanovanja, naše ideje in rešitve ter nenazadnje, da bi z lahkoto prilimali fotografijo in prosili za pomoč pri razporejanju kuhinjskih omaric, pri barvnih kombinacijah. Da bi imeli spletno skupnost, ki bi jo družila veselje do lepega v notranjih prostorih, veselje do lepe okolice naših domovanj. Želela sem najti način, da lahko hitro pokažeš svojo sezonsko dekoracijo, pogrinjek, na novo prebeljeno koplanico,.... Vse te malenkosti, ki navadno ne vzamejo veliko časa, prinesejo pa našemu domovanju tisto piko na i, toplega občutka, razkošja duha, vonja in barv. Tisto kar je pomembno za nas. In včasih je take stvari potrebno deliti.
Tako smo prišli do ideje, potem je sledila dolga pot realizacije. O tem kasneje. Sedaj je tu!


Želim si, da bi spletno mesto Dom in Stil uporabljali z veseljem, z mislijo, da spoštujemo vsakega uporabnika in njegovo delo, da ste vsi vabljeni k izražanju svojih mnenj, idej in predlogov in da nikoli ne žalimo in osebno napadamo druge uporabnike našega spletnega mesta Dom in Stil.

Uživajte!


 

Peta
31. avg 2009
spremenjeno 15. sep 2009

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...