Bi živeli na ladji

Bivalna ladja - užitek bivanja na 240 luksuzno opremljenih kvadratnih metrih.

Opremljenih 240 kvadratnih metrov površine - bi živeli na tako veliki ladji? Saj vem, zavijate z očmi in se sprašujete, kdo da bi prenašal zibanje in poslušal neprestano plivkanje vode ter smetarske tovornjake, ki vozijo mimo? In kdo se bo branil pred vsemi vremenskimi nevšečnostmi?

 

 

Morda se premislite, ko vidite udobje. Kuhinja taka, da bi jo lahko preselila kar v svojo hišo! Kupim. Ali ste opazili dvojni hladilnik na desni? Prostora dovolj celo za truplo. Ali dve. Po zločinu iz ljubosumja. Nad pulti pa TRI okna. Vprašam vas,  v kateri stanovanjski hiši imajo v kuhinji tri okna nad delovnim pultom?

 

 

Kopalnica - ob pogledu nanjo pozabiš, da je treba vodo vsak dan sproti črpati z obale ter da se fekalije vejretno iztekajo  pod  ladijski trup. Morda pa jih rečni tok hitro odplavi po reki navzdol? Vendar je kanalizacija verjetno speljana na obalo, saj je ladja stalno zasidrana na enem mestu.

 

 

 

Spalnica - vanjo vodi pot skozi garderobne prostore.

 

 

Dnevna soba - pravzaprav ima ladja dva dnevna bivalna prostora - ste opazili zglajen in bleščeč parket?

 

 

 

Za konec pa še terasa na zgornji palubi - čarobno!

 

 

Ste se premislili? Bi živeli na tej ladji? Nič lažjega, ladja je zasidrana v Stockholmu in  je naprodaj. Prodajalec in foto:  nepremičninska agencija Era.

 

Pullga
1. jun 2011

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...