Novembrsko presenečenje

Pripravljamo posebno presenečnje - podarjamo darilo.

Zakaj posebno darilo? Ustvarjajo ga umentiki iz dveh držav, ne bo ga mogoče kupiti. Lahko ga boste podarili ali boste vi obdarjeni z njim. Dela dobra dela. Ni nam znano, da bi kdo v Sloveniji že podarjal tako darilo na tak način, zato trdim da smo prvi.

Kako do presenečenja? Si bloger? Prosim piši nam na info @ dominstil.si in postani del vznemirjenja, ki ga delimo pri presenečenju.

Si bralec ? Skrbno spremljaj našo spletno stran, izdali bomo ogromno namigov, da boš lahko na FB skupini ena-dva-tri prišel do našega darila. 

 

Želim si, da bi novico o presenečenju sporočil/a dalje vsem, ki jih poznaš. Ne pozabi na  tete, sosede, sodelavke. In če pozabiš povedati? Potem jim boš presenečenje enostavno podaril/a. Preprosto bo.

 

Zakaj smo se odločili za točno takšno presenečenje? Odgovor je preprost. Navdihnilo nas je lanskoletno  navdušenje, ki ga je podobno darilo v tujini  poželo v decembrskem času. Želimo pokazati, da z malo volje lahko pridemo do unikatnih daril in zato ni potrebno imeti veliko sredstev. Želimo deliti vznemirjenje, dobro voljo, pozitivno energijo in razveseljevati vas bralce ter hkrati  pomagati tistim, ki si ne morejo sami pomagati.

Pullga
6. okt 2011

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...