Noč čarovnic

Ameriški Halloween, noč čarovnic po slovensko.

Za dobro zabavo za noč čarovnic potrebujemo kopico čarovniških dodatkov. Buče, sveče, pajke, pajkovo mrežo, črn klobuk, okostnjake... Noč čarovnic ni moj stil praznovanja. Slovenci zelo radi posnemamo američane in noč čarovnic se širi po Sloveniji v obliki raznih zabav, ki jih organizirajo gostinci. V Ameriki so zabave za noč čarovnic začnejo doma, na ulici, med sosedi. Dekoracija domače hiše ali stanovanja je pomemben del teh zabav. Med množico strašnih duhcev in pajkov, nagnusnih podob, smo izbrali nekaj elegantih postavitev skupaj z našimi predlogi. 

Sally J Shim - njeni izdelki so nežni in elegantni. Če bi živela onkraj luže, potem bi definitvno želela imeti zelo podobno dekoracijo kot je Sallyjina.

 

 

Izrezljane buče so vedno prisoten element pri noči čarovnic. Mi smo predstavili čarobno bučno pravljico. Mar ni prijetnejša od tisti izrezljanih čudnih obrazov?

 

 

Še rajši imam kreativne ideje, ko buče ali oblečemo v blago, ali pa jih prebarvamo. Oblečena buča.

 

 

Če ni v pižami, je lahko v obleki stare mame. Buče pred vhodnimi vrati.

 

 

Če vam naravne barve buče za noč čarovnic ne zadostujejo, potem predlagam jesenske buče, prebarvane v zlato.

 

 

Noč čarovnic in brkate buče? Zakaj pa ne?  Si predstavljate elegantno zabavo za naoč čarovnic, glavni dress code so brki.

 

 

 

Vrnimo se čez lužo. Če bi že imela zabavo, potem bi imela žensko glamur zabavo. Hostes with the mostess style.  Noč čarovnic po žensko in z glamurjem.

 

 

Velikih podgan (mislim, da tole res niso miši) ne maram. Res ne. Všeč mi je humorna ideja. Takole svoje stanovanje za noč čarovnic okrasi Sarah, avtorica bloga Thrifty Decor Chic .

 

Mi noči čarovnic ne bomo praznovali, buče smo že davno postavili pred vrata kot jesenske dekoracije. Zame so buče lepa, prijetna, jesenska dekoracija v svojem naravnem stanju.

Pullga
24. okt 2011
spremenjeno 25. okt 2011

Povezave


Okrasne buče - popolnoma drug stil

Brkata noč čarovnic

Ideja za jesensko dekoracijo - buča v pižami

Gajba s kolesi in metuljčki

Buče pred vhodnimi vrati

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...