Evin dom - diši po skandinavsko

Nakupovanje pri Evi.

Obiskala sem dan odprtih vrat trgovine Evin dom. Spletna trgovina se nekajkrat na leto pokaže v otipljivi obliki. Vesela sem, da sem šla. Všeč mi je trgovina, v kateri te pobožajo pisani vzorčki, z lahkoto potipam izdelke in se odločim, da bom sivo sobotno jutro polepšala s pitjem vroče kave iz novih pisanih skodelic.

 

 

Pri Evi vas čakajo zanimivi in ljubki dodatki za otroške sobe in šik sobne svetilke.

 

 

Krožniki, skodelice in čajniki - za vse tiste družinske trenutke, ko sedimo za mizo, se pogovarjamo, igramo družabne igre in stiskamo v rokah različne skodelice ter grizljamo doma spečene piškote.

 

 

Pri Evi bomo z lahkoto izbrali uporabno darilo za babice in tete. Darilni paketi nežnih skodelic ali posode za shranjevanje - za pogostitev ali nedeljski zajtrk.

 

 

 

Prihaja čas praznikov, krašenja. Zanimive sveče s številkami za odštevanje adventnih nedelj.

 

 

Vedno lepi okraski za na smreko Lisbeth Dahl. Spominjajo me na krhke okraske mojih babic, ki so jih previdno čuvale, saj včasih ni bilo možnosti in denarja, da bi vsako leto zamenjali plastične okraske. Čudoviti so.  

 

 

Skandinavsko oblikovanje, njihov stil in dar za opremo stanovanj mi je blizu. Tako kot pogosto predstavljam tuje internetne trgovine, je prav da kdaj pa kdaj, brez plačila predstavim slovensko internetno trgovino. Torej ne, niso me plačali.

Pullga
27. okt 2011

Povezave


Novembrsko presenečenje

Hišni dodatki z zanimivimi motivi

Pip Studio

Canvas s stilom

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...