Ptičje hišice

Gorenjska banka išče zmagovalca med 160 zamislimi za sodobno oblikovano ptičjo hišico.

 Gorenjska banka je razpisala zanimiv razpis in danes 2.11. bodo razglasili zmagovalca za sodobno oblikovano ptičjo hišico.

 

 
Na razpis je prišlo več  kot 160 zamisli za sodobno oblikovano ptičjo hišico Gorenjske banke. Vsak posamezni predlog je zlasti z vidika ustrezanja razpisnim pogojem v minulih dneh strokovna komisija že pregledala, Gorenjska banka pa je na tej osnovi pripravila njihovo digitalno razstavo, ki si jo je mogoče ogledati tako na spletni strani kot na Facebook-strani Gorenjske banke. Odziv je bil osupljiv, tako med mladimi kot med dobro uveljavljenimi ustvarjalci, in konkurenca zanimivih ptičjih hišic je huda.
 
 
Ogledala sem si podrobno vse hišice, najbolj so me navdušile hišice, kjer so predlagatelji, dejansko že naredili hišico in niso zgolj zrisali fantastičnih renderjev.
 
 
 
Med idejami me je najbolj navdšujejo tiste, kjer uporabimo že uporabljen material - kot so recimo uporabljene plastične posode od barv avtorjev Jure Markota in  Žiga Rošer - Nepopisana hišica. Več o hišica lahko najdete na spodnjih povezavah.
 

 

 
Projekt Ptičje hišice na spletni strani: www.gbkr.si/pticjehisice
Facebook stran Gorenjske banke: http://www.facebook.com/gorenjskabanka

 

Vse foto: GBKR

Pullga
30. okt 2011
spremenjeno 2. nov 2011

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...