Zakaj pomagamo Zvezi prijateljev mladine Lj.Moste

Želimo pomagati otrokom iz nespodbudnih okolij do prijetnih decembrskih dni.

V uredništvu Doma in stila smo se ob odločitvi za koledar vprašali tudi, ali lahko s tem koledarjem komu pomagamo. Želeli smo, da bi razveseljeval mnoge naše bralce, hkrati pa naj bi uspel opraviti kakšno dobro delo. Ko smo se odločali o prejemnikih sredstev, nismo mogli mimo dela, ki ga opravlja ZPM Ljubljana Moste Polje. Gospa Anita Ogulin s svojim delom, požrtvovalnostjo in življenjsko energijo daje zgled vsem, ki bi lahko pomagali otrokom. Z

Z izkupičkom od licitacije koledarjev bo ZPM omogočila otrokom nespodbudnih  družinskih okolij pravljična doživetja decembra, v Kranjski Gori.  

 

 

Menimo, da tu ni prostor, da trkamo na slabo vest in opominjamo posameznike, kako nam je lažje  v življenju kot otrokom, kjer se v družinah dogaja vse drugo, le mleko in med se ne cedita.  Vam pa prihajamo naproti, s koledarjem, polnim čudovitih  ilustracij: mi vam poklanjamo ta koledar, vi pa pobrskajte po žepih, predalih in naberite 15 € ter licitirajte za koledar.

 

 

Na tej povezavi - KLIK - si lahko še več preberete o ZPM Ljubljana Moste Polje. O zbranem denarju bomo poročali po koncu akcije.

Pullga
11. nov 2011

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...