Koledar v akciji

Ilustracije iz našega koledarja so dobile lepe okvirje in lepšajo stene.

Zgodbe, kot je danšanja, dajo pravi pomen tem čarobnim decembrskim dnem. Ponosni smo, da so ilustracije z našega koledarja dosegle stene in predvsem smo ponosni na uudeležence projekta usposabljanja za življensko uspešnost Moj korak v Tolminu, ki so s skrbnostjo, ustvarjalnostjo in zavzetostjo izdelali  12 različnih okvirjev za ilustracije.

 

 

 

Izdelali so 4 vrste okvirjev - eni so pobarvani v tople barve, dodani so svileni trakci, na  drugih gumbi. Del okvirjev je oblečenih v papir z notnim črtovjem, tja so nalepili še modre in sive kamenčke. Dva okvirja pa sta grobo obdelana s kitom za les in so vanj vtisnjeni kristalčki.

 

 

 

 

 

Okvirje so izdelovali udeleženci projekta usposabljanja za življensko uspešnost Moj korak, ki ga izvaja PRC (posoški razvojni center), financira ga ministrstvo za šolstvo in šport in evropski socialni sklad, projekt vodi Marina Istenič.

 

 
 

Darovali jih bojo v podporne inštitucije v domačem kraju - knjižnica, bivalna skupnost Naša hiša.

 

 

Hvala vam za krasne okvirje in krasen prispevek k širjenju in udejanjanju dobre ideje, ki jo nosi Dom-in-Stilov  koledar.

 

Pullga
24. dec 2011

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...