Tekstilni trendi - Bantie

Izprane pastelne barve s severa.

Mrzli januarski dnevi prinašajo nove trende na različnih tekstilih področjih,  visoka moda se razkazuje po večini modnih prestolnic,  mali tekstilni proizvajalci se predstavljajo na sejmih in skozi svoje razvejane promocijske kanale. Bantie - švedski proizvajlec predstavlja letošnje tekstilne vzorce. Barve se gibavajo v nežnih, skoraj vodenih pastelnih barvah, ki spominjajo na skandinvsko svetlobo, ko se zima preveša v pomlad.


 

Narava in njena igra s celicami, ki jih lahko opazujemo pod mikroskopom, cvetovi in sadjem ter živalmi - predvsem ptice -   je bila  navdih za vzorce. Ko gledam vzorce na spodnjih izdelki me spominjajo na  regratove lučke, prerezane pomaranče, meduze, kraške kamnite ograje ...

 

Z vzorci so potiskali bloke, male japonske babuške ...

 

Grafični vzorci v belo črni kombinaciji so navdušili tudi opremljevalce hotelov, ki so za zavese v hotelu  Vinci Bit v Barceloni  izbrali spodnji Totem vzorec.

 

Vsi izdelki so na voljo tudi v njihovi spletni trgovini, cene izdelko v niso nizke, pravzaprav 83€ na tekoči meter tekstila ni poceni, prav tako ne 168€ za namizni prt. Z veseljem občudujem resnično lepe in dodelane vzorce.

Pullga
19. jan 2012

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...