Paul Smith in pisane črte na preprograh

Barvne črte so prepoznavni znak oblikovalca Paula Smitha.

Paul Smith, angleški oblikovalec, ki je pod svojim imenom izdal dvanajst različnih linij - vse od denarnic, dišav do preprog in znaka za olimpisjke igre v Londonu letos. Med drugim je s svojo izbiro barv osvežil  izdelke pri Steltonu, o čemer sem že pisala. Nanj in na njegove odštekane preproge sem se spomnila ob listanju stanovanj, ki jih navadno pripravimo v naših zgodbah, belo skandinavsko stanovanje z  močno barvo na preprogi v dnevni sobi.

 

 

Pisane črte so osnovna ideja na preprogah, ravne, prepletajoče ali samo rahlo zavijajoče v različnih barvnih odtenkih, črte v prevladujočih toplih tonih so Smithov podpis.

 

 

Še nekaj nežnejših barvnih odtenkov na preprogah.

 

 

Njegova trgovina No.9 sredi Mayfaira predstavlja zbirko zanimivih, unikatnih starin, umetniških predmetov in posameznih unikatnih kosov pohištva, blazin, preprog, ki prihajajo s celega sveta. 

 

 

Trgovina se nenehno spreminja, mešanica unikatnih kosov in novih izdelkov. Paul pravi, da je s trgovino želel ustvariti prostor, kjer se najdejo unikatni kosi, nekaj podobnega kot je ustvaril zase, saj že mnogo let zbira unikatne pohištvene kose.

 

 

Pohištvo za zbiralce unikatnih predmetov in globokih denarnic.

 

 Foto: Arhiv proizvajalca, Paul Smith

Pullga
24. jan 2012

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...