TineK in pomlad

V sivino izdelkov je blagovna znamka Tinek vključila čisto malo barv. Simpatično.

Danska blagovna znamka TineK je pred uradno predstavitvijo svojih pomladno poletnih izdelkov na svojem blogu objavljala drobce nove kolekcije ter skupaj s fotografijami odštevala dneve do predstavitve. 

Kolekcija sledi letošnjim trendom, ko so oblikovalci posameznih serij primešali sivi barvi odtenke rožnate in modre. Siva je dobila nove barvne podtone. TineK se drži svoje izbrane poti med dodatki za dom, preprostost, čistost linij ter  umetno postarani izdelki v kombinaciji s sveži oblikami.

 

 

Krožniki, skodelice in pladnji  s postarinimi robovi ter mehkimi zaobljenimi linijami.

 

 

Tekstilni dodatki, kot so blazine in prevleke so v sivih barvnih tonih, tokrat so jim primešali malo modre in res za pikico rožnate - tako dobimo malo manj umazano bež barvo.

 

 

O uporabnosti teh velikih pletenih cekarjev ne gre dvomiti, z veseljem jih uporabljam že nekaj let. Svojo vlogo odlično odigrajo tako na plaži, v trgovini ali na nedeljskem izletu.

 

 

Med dodatki je zaslediti pridihe romantičnih volačkov, je romantičnost med oblačili in dodatki je napoved trendov za leto 2013-2014.

 

 

 

Na fotografijah je ogromno stilističnih pripomočkov, ki nas vračajo v čas pred prvo svetovno vojno, ure, obeski za ključe, knjige, stoli, omare -   Danci in Belgijci znajo ceniti staro in ponovno uporabljajo v vsakdanjem življenju. V naših domovih staro zelo poredko dobiva zasluženo mesto. Navadno je to rezultat resničnih ljubiteljev starin in opremljanja domov. Ja tudi o tem smo že pisali.

Pullga
31. jan 2012

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...