Pisani kavči, naslanjači in dodatki - Squint

Drzne barve, pisani kolaži in navite cene - Squint Limited.

Saj poznate razne blogerske navdušenke, ki izdelujejo  patchworke, pa blogerke, ki ne vedo kam z ostanki blaga in morda posedujejo še staro pohištvo? Potem vzamejo vse to v svoje roke ter osvežijo staro pohištvo s patchwork tehniko ostankov blaga?   No to.

 

 

 

 

Če ste spretni z vsem zgoraj naštetim,  znate res dobro kombinirati različne drzne barve in vzorce in ima vaša teta na podstrešju veliko zbirko odsluženih stolov ter imate zelo dobro marketinško žilico - potem se vam ni potrebno bati prihodnosti. Kavče boste prodaljali po 3800 angleških funtov, svetila po 1800, blazine pa po 150. Jah ne, nobene ničle nisem preveč zapisala.

 

 

Squintlimited - angleško podjetje, ki izdeluje unikatne, neponovljive kose pohištva od počivalnikov, kavčev, ogledal, do lestencev, svetil do okrasnih blazin.

 

 

 

Tekstil in barvni vzorci so skrbno izbrani, največkrat po meri naročnikov, ki izbirajo med umirjenimi barvnimi paletami vse do izredno drznih barvnih kombinacij.

 

 

Zelo barvito pohištvo in dodatki najdete v Squint limited torej.

 

Pullga
31. jan 2012

Povezave


Svetilke iz pralnih strojev

Svetila iz kovinskih cedil

Paul Smith in pisane črte na preprograh

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...