Milano, pohištveni sejem in Ikea

Milanski pohištveni sejem je odprl vrata!

V Milanu je vroče, saj sta svoja vrata odprla tako pohištveni sejem kot Fuorisalone, v sklopu katerega potekajo spremljevalni dogodki po vsem mestu. Te boste najlažje odkrili ob pomoči orientacijske spletne strani ali pa tako, da boste preprosto sledili množici, ki se podaja od vrat do vrat razstavnih prostorov trgovin, birojev, podjetij, proizvajalcev in še in še.

 

 

Fuorisalone je v zadnjih letih postal prava paša za oči, saj se razstavljavci trudijo za bolj dinamične in zabavne dogodke, s katerimi predstavijo novosti in najnovejše stvaritve. Instalacije, plesne predstave, srečanja z ustvarjalci in umetniški projekti so tako na voljo na vsakem koraku.

Letos se jim je pridružila tudi Ikea, ki v mestnem predelu Ventura Lambrate predstavlja svoj novi dosežek. Spletni in tiskani viri so namreč že nekaj mesecev šušljali o tem, da bo Ikea začela prodajati zabavno elektroniko, danes pa je poleg televizorja predstavila še dnevno sobo, v katero bo vgrajena vsa avdio in video oprema. Vam je všeč?

 

 

Da bi se dodatno vklopila v oblikovalsko ozvezdje mondenega Fuorisalone, je Ikea za Milano prihranila tudi predstavitev nove svetilke, ki je tako kot zgornja Uppleva v novi kolekciji in naprodaj od danes naprej. Za tiste, ki bi radi v svoj dom vnesli nekaj ženstvenosti in igrivosti.

 

 

Milanski sejem bomo spremljali ves teden, saj bo svoja vrata zaprl v nedeljo. Za širšo javnost bo odprt le v soboto in nedeljo.

JS

Foto: Ikea in Cosmit

Dom in Stil
17. apr 2012

Povezave


Ikea - ideje za preoblikovanje

Milanske sobote in obvezni bolšjak

Milano, blišč in mogočnost

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...