Papirnati cukrčki

Papir je bistvo vsega ustvarjanja. Vabila, dekoriranje mize, zavijanje daril, pisanje pisem.

V svetu, sploh anglosaksonskem, se veča število  žensk, mamic, babic, ki ostajajo doma, skrbijo za družino in zraven še ustvarjajo. Ustvarjajo vse od papirnatih izdelkov do tiskanja tekstila, ni da ni. Danes predstavljam  Le papier studio. Gospa je v popolnost razvija kombinacijo risanja, tiskanja silhuet na raznorazne izdelke.

Z mirno roko risanje silhuet ni težka stvar, druga pa je, kako sposobni smo to narediti na čisto čisto majhne stvari. Če je kdo spregledal, tudi na dominstilu, smo že ustvarjali s silhuetami, delali smo čudovita knjižna kazala, ki so lahko sedaj ob koncu šolskega leta tudi dobra izbira za darilo učiteljem, vzgojiteljem, skromno, pa vendarle osebno.

Le papier studio uporablja silhuete na vabilih - poročnih, rojstnodnevnih, krstnih -  na osebnem papirju, kuvertah, oznanilih ob rojstvu otroka (ok ja čisto ameriški običaj), ter recimo nakitu. Saj se spomnite, kako so včasih nosile angleške gospodične v starih filmih silhuete ljubega v tistih malih šatuljicah, skritih na verižici nekje v nedrju njenih prsi? Ha stari romatični filmi. Nadaljuje z blazinami, obtežniki, osebnimi tiskanimi grafikami silhuet otrok. Celo stenske nalepke, ni da ni!

Osebno se topim ob vseh teh papirnatih izdelkih, kar je po svoje čudno, zlahka so to največji praholovilci v hiši. Res je, nekaj časa imaš lahko kakšno prav lepo vabilo razstavljeno, potem se ga jasno naveličaš. Kam z njimi?

Rešitev so tudi albumi za vabila, kamor se spravljala tista res prelepa. Osebno rada fotografiram izdelke in jih tako shranim za zgodovino. Lepo nedeljo vam želim... pa dober rezultat :-)!

Pullga
13. jun 2010

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...