Romantično cvetje Agnete Livijn

Pisani krožniki in skledice s pridihom preteklosti.

Agneta Livijn je uveljavljena umetnica in oblikovalka, njene stvaritve se pojavljajo tako na tekstilu kot na keramiki velikih in malih trgovskih verig. Letos je na Formexu, najpomembnejšem sejmu za nordijsko oblikovanje, med drugim predstavila novo kolekcijo Italian Line.

 

 

 

 

Za njeno izdelavo je zadolžila mojstre z Amalfitanske obale, za katere pravi, da znajo enkratno prisluhniti njenim načrtom in idejam.

 

 

 Agneta med drugim ustvarja eksluzivne kolekcije za hotele in restavracije ter številne blagovne znamke, med katerimi bomo zasledili tudi Ikeo.

 

 

Posebno mesto v njenem ustvarjalnem delu imajo barvite slike lokvanjev, ki tako kot Monetovi delno prehajajo v abstrakcijo. Pogosto jih bomo srečali kot ozadje za kolekcije keramike in na samostojnih razstavah, tako doma kot v svetovnih prestolnicah.

 

 

Agnetina keramika prehaja od preprostih črtastih okrasov in zanimivih belih oblik do cvetličnih vzorcev. Njeni izdelki tako v kompletu kot tudi ob kombiniranju različnih kolekcij ustvarjajo na mizi prijetno mešanico mehkih oblin in umirjenih barv. Dokaz, da tradicionalne veščine skrivajo ogromen potencial, ki ga lahko odprti in tankočutni oblikovalci pripeljejo na zavidljivo raven.

 

Dom in Stil
17. avg 2012
spremenjeno 26. avg 2012

Povezave


Vzorčki na kolesih, skodelicah ... Bloomingville

Skrivnostne sence na mizi

Zvezki, dnevniki, blokci.... kot se šika

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...