Oprema doma v črno-belem slogu

Z različnimi pritiklinami za dom poskrbimo za urejenost prostora, organiziranost in shranjevanje stvari, ki jih uporabljamo redkeje.

Spet je tu december, ko moramo poiskati pospravljene ali pa založene okraske, lučke in druge drobnarije, topla oblačila, kape, rokavice in seveda smučarsko opremo, torej stvari, ki jih med letom ne potrebujemo. Da jih bomo lažje našli, vsako vrsto predmetov pospravimo v primerno opremo doma. Škatle za oblačila in okraske  lično opremimo z nalepkami, da označimo njihovo vsebino.

Rokavice in kape imamo lahko shranjene v odprtih košarah, da se zračijo tudi v mesecih, ko jih ne potrebujemo. Pri opremi doma se lahko vedno držimo istega sloga, mi smo tokrat izbrali belo-črno kombinacijo.

 

 

Bele škatle za shranjevanje so dobra rešitev zaradi svoje nevtralne barve in funkcionalnosti.

 

 

Pletene odprte košarice so primerne za shranjevanje oblačil.

 

Ne smemo pozabiti na koš za umazaano perilo. Pri nas ga uporabljamo tudi za shranjevanje mehkih igrač, otroci tako svoje stvari hitro pospravijo in dom je v hipu videti urejen. 

Seveda lahko izberemo tudi odprte črne košare za perilo, igrače ali celo revije in časopis.

 

 

Za vodenje vseh dnevnih obveznosti in prihajajočih zabav pa nam bo pri organiziranosti doma v črnem slogu pomagala lična tabla.

 

 

Opremo doma bomo prilagodili svojim potrebam, željam in ne nazadnje debelini denarnice. Če vidimo, kako izdelki delujejo v prostoru, se bomo lažje odločili za primeren slog. 

Pullga
27. nov 2012

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...