Pregled leta 2013 – najboljše fotke

Pregled leta skozi oči našega fotografa Klemna Brumca.

Leto 2013 je bilo v uredništvu Dom in Stil pestro kot že dolgo ne. Obiskali smo različne kraje, slikali kotičke po vsej Sloveniji in se pogovarjali z zanimivimi in ustvarjalnimi posamezniki. Klemnov izbor nam dovoli pokukati tudi za fotoaparat, za vse tiste treutke, ko so polni smeha, ko nam nerodnost navzočih, prijateljsko zbadanje ali nenavadne domislice pomagajo, da so naše fotografije in ideje predstavljene v najboljši luči. Velikokrat nam pri tem pomagajo tudi otroci, včasih kot statisti, drugič kot naši pomočniki – malce za šalo in malce zares.

  

 

 

Ogromno je trenutkov, ko mora naš fotograf dobesedno narediti red, da se mu vsi preostali amaterski fotografi umaknemo izpred objektiva, saj želimo vsi fotko ali dve za Facebook, Instagram, Twitter. Klemnu ne preostane drugega, kot da namesto scene slika nas.

 

 

Hrana je verjetno najlubši Klemnov motiv, še posebno takrat, ko mora kaj pokušati.

 

 

 

Obiskovanje in slikanje restavracij in bistrojev bo verjetno v letu 2014 pogosto na urniku, ker se je to Klemnu v letu 2013 zelo priljubilo.

 

 

Vsi imamo radi tihožitja, še zlasti če ne manjkajo rože, ki jih ženski del uredništva obožuje. Klemen pa malo manj, ampak vse pogosteje slišimo njegov znameniti stavek: "Saj mi bo žal, kar bom zdajle rekel, ampak rabimo rože".

 

 

 

 Jesen 2013 - piknik

Tudi vozila so se nam pridružila v letu 2013, začeli smo sicer bolj skromno, kar pomeni, da bomo lahko v letu 2014 z lahkoto nadgradili. 

 Jesen 2013 - intervju z Borom Čehom

vse foto: Klemen Brumec

 

 

Dom in Stil
30. dec 2013
spremenjeno 31. dec 2013

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...