Dominstilova jesen - nagradna igra - pravila

Pravila za nagradno igro: Dominstilova jesen

Čas je za nagradno igro Dominstilova jesen.

 

Vsak dan bomo podarjali do šest dnevnih nagrad. Če želite sodelovati morate izpolniti dnevne naloge, ki so povezane s komentiranjem na naši spletni strani ali obiskom strani  naših sponzorjev. Preproste naloge, ki vam bodo vzele le nekaj minutk. V žrebanju sodelujete dvakrat, enkrat za redno dnevno nagrado in drugič na koncu tedna v soboto za tedenske super nagrade. Vsak posameznik lahko sodeluje lahko le enkrat na dan.

 

1. Vsak naslednji dan (razen nedelje in ponedeljka) bomo objavili nagrajence predhodnega dne.

2. V soboto do 20 ure bomo objavili tedenske nagrajence.

 

CELOTNA PRAVILA:

 

Pravila nagradne igre »»Dominstilova jesen«« (v nadaljevanju: pravila)

Spodnja pravila določajo potek in sodelovanje v nagradni igri »Dominstilova jesen««.

Vsi udeleženci, ki pristopijo k nagradni igri, sprejemajo te splošne pogoje, so z njimi seznanjeni in se z njimi s pristopom k nagradni igri v celoti strinjajo.

1. ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE
Organizator nagradne igre je portal Dom in stil, ki ga izdaja podjetje PKDV, svetovanje, d.o.o. (v nadaljevanju organizator).

2. POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI
V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, stare 15 let ali več.
V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju in njihovi ožji družinski člani.
Vsak udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri le v svojem lastnem imenu.
Če bo v nagradni igri sodelovala oseba mlajša od 15 let in bo izžrebana kot prejemnik nagrade, do nagrade ne bo upravičena.
Organizator ne prevzema odgovornosti za primer sodelovanja oseb, ki bodo lažno izkazovale starost 15 let.
Udeleženci nagradne igre so dolžni upoštevati ta pravila nagradne igre. Pogoj za sodelovanje je odgovor na nagradno vprašanje in/ali »lajk« objave z nagradno igro in/ali prijava na novice.

3. TRAJANJE NAGRADNE IGRE
Nagradna igra poteka v času od 6.novembra avgusta 2015 do vključno 28.novembra 2015 do polnoči na Facebook strani Dom in stila: https://www.facebook.com/dominstil.si


4. NAMEN NAGRADNE IGRE
Namen nagradne igre je promocija spletnega mesta Dom in stil

5. POTEK NAGRADNE IGRE IN ŽREBANJE NAGRAJENCEV
Udeleženci nagradne igre sodelujejo z obiskom Facebook strani Dom in stila, kjer na časovnici pod posebno objavo z nagradnim vprašanjem v komentarjih odgovorijo na nagradno vprašanje, ali komentirajo posebno objavo na portalu Dom in stil.
Vsak posameznik lahko v nagradni igri sodeluje le enkrat na dan.

Ob zaključku nagradne igre bo na časovnico Facebook strani Dom in stil pod vsako nagradno objavo z nagradnim vprašanjem objavljen nagrajenec.
Vsi udeleženci nagradne igre se z udeležbo v nagradni igri izrecno in nepreklicno strinjajo z objavo imena profila na časovnici ter v zapisku.
Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.

Morebitne stroške sodelovanja (dostop do spleta) nosijo udeleženci nagradne igre.
Nagradna igra traja od 6.novembra do vključno 28. novembra 2015 do polnoči. Izmed vseh odgovorov bo vsak dan izžreban eden od dobitnikov mini nagrad, vsako soboto
(7 novembra, 14 novembra, 21 novembra, 28 novembra 2015) pa bodo izžrebani udeleženci tedenskih nagrad.
uredniški odbor izžrebal nagrajenca.
Organizator bo nagrajence o nagradi obvestil vsako naslednji dan do 20 ure in vsako soboto do 20 ure (7. novembra, 14 novembra, 21 novembra, 28 novembra 2015).
Na Facebook strani Dom in stila.

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom.

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev nagradne igre ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na Facebook strani Dom in stil v zavihku Pravila nagradne igre »Dom in stilovo jesen«.

6. NAGRADE
Izrežabani nagrajenec bo dobil skrivnostno nagrado iz škatlice nagrad. Nagrade varirajajo od dneva do dneva. Podstavki za kozarce, knjiga Hudo preprosto, kuhinjski servieti Jaga baba, nakit, grelčki, boni za .
Vrednost nagrade je manjša od 40€.
Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Prenos nagrad na tretjo osebo ni možen.

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili nagradne igre.

7. PREVZEM NAGRAD
Pogoj za pridobitev nagrad je, da udeleženci izpolnjujejo pogoje iz 2. člena ter soglašajo s Pravili in pogoji sodelovanja v nagradni igri ter v primeru, da so izžrebani, organizatorju v zasebnem sporočilu v roku enega tedna posredujejo podatke, potrebne za pošiljanje nagrade (ime in priimek, ulica, pošta, kraj ter elektronski naslov).
Nagrada bo nagrajencu poslana po pošti na stroške organizatorja oz. se bo organizator z nagrajencem dogovoril o drugih načinih prevzema, v kolikor pošiljanje po pošti ne bo mogoče.
Izdajatelj se zaveže, da bo nagrada odposala do tri dni po dostavi naslova nagrajenca.

Nagrajencu, ki bo oranizatorju pravočasno posredoval svoje podatke, bo nagrada poslana po pošti na naslov, ki ga bo sporočil organizatorju, najkasneje v roku 3 dni.

Organizator ne odgovarja za morebitne izgubljene ali poškodovane pošiljke. Šteje se, da je nagrada izročena nagrajencu, ko jo organizator odpošlje na naslov, ki ga je navedel nagrajenec, organizator pa ne odgovarja za njeno dejansko dostavo.
V primeru, da nagrajencu ni mogoče vročiti nagrade oz. je ta vrnjena organizatorju, se šteje, da je nagrajenec zavrnil nagrado, le-ta pa ostane nepodeljena.

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrad, če:
• nagrajenec ne izpolni pogojev za prevzem nagrade,
• se pojavi dvom o istovetnosti podatkov,
• se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre,
• se nagrajenec v zasebnem sporočilu na Facebook strani v roku enega tedna ne javi z dodatnimi informacijami, ki jih potrebuje organizator za podelitev nagrade.

8. IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI
Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za:
• (ne)delovanje družabne spletne mreže Facebook,
• vse ostale aktivnosti na spletni mreži Facebook,
• kakršne koli posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri ali nagradnem žrebanju
• nedostavljene pošiljke z nagradami,
• kakršne koli posledice ob koriščenju nagrad.

9. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Vsi osebni podatki so varovani v skladu s splošnimi akti organizatorja nagradne igre s področja varovanja osebnih podatkov in skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Udeleženci nagradne igre izrecno soglašajo, da organizator nagradne igre osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabi za potrebe te nagradne igre in za obveščanje o novostih in dogajanju v e-obvestilniku portala Dom in stil.
Dokumentacijo v zvezi z nagradno igro hrani organizator, in sicer:
• Dokumentacijo in podatke v zvezi z izvedbo in organizacijo nagradne igre, vključno s splošnimi pogoji slednje (z vsemi morebitnimi spremembami) tri leta od zaključka nagradne igre;
• Dokumentacijo in podatke v zvezi z nagrajenci v skladu z davčno – računovodskimi pravili oz. eno leto od podelitve nagrad, karkoli od navedenega izteče kasneje.
Po izteku navedenih rokov organizator dokumentacijo in podatke preneha uporabljati oz. jih uniči v skladu s predpisi.

10. DOSTOP DO PRAVIL NAGRADNE IGRE
Navodila nagradne igre so zapisana na Facebook strani Dom in stila v zapisku Pravila nagradne igre »Dom in Stilovo jesen« ter dostopna in na vpogled vsem udeležencem.

11. OSTALE DOLOČBE
Organizator ne odgovarja za zapoznele, nepopolne ter nepravilne odgovore na nagradno vprašanje. Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravilih povezanih z njo je dokončna in velja za vse udeležence.
V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.
Avtentično tolmačenje teh pravil določa izključno organizator. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico sprememb teh Pravil, če to zahtevajo pravni, tehnični ali komercialni razlogi.
O vseh morebitnih spremembah teh Pravil bo udeležence obvestil z objavo na Facebook strani Dom in stil, kjer so navedena pravila nagradne igre.

Preklic mora zahtevati s poslanim elektronskim sporočilom na e-naslov organizatorja info@dominstil.si.
V tem primeru se sodelujoči izključi iz nadaljnjega sodelovanja v nagradni igri in vseh namenov obdelave osebnih in drugih podatkov, ki iz nagradne igre izhajajo.

Nagradna igra ni v nobeni povezavi s Facebookom in ni v nobenem primeru sponzorirana, podprta ali organizirana s strani družabnega omrežja Facebook.
Prejemnik podatkov, ki jih daje na razpolago udeleženec, ni Facebook ampak podjetje PKDV, svetovanje, d.o.o. kot skrbnik portala Dom in stil in upravljavec Dom in stil Facebook strani.
Za vsebino nagradne igre je izključno odgovoren organizator in ne Facebook. Ta nagradna igra ni v nobeni povezavi z družabnim omrežjem Facebook. Facebook ne prevzame nobene odgovornosti v povezavi z nagradno igro.

12. KONČNE DOLOČBE
Pravila te nagradne igre so na voljo na Facebook strani Dom in stil. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z njimi in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali.

Kamnik, 01. november 2015

Dom in Stil
6. nov 2015

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...