Trendovsko oblikovanje na mizi

Počečkane skodelice, kvadratne posode za olje ...

... da, vse to in še malo zraven vam bom predstavila v tokratnem prispevku.

Danska blagovna znamka Aida se zaradi srčkov in pomladnih barv prilega tem dnem. Vsebina predstavitvenih fotografij - bela je  kombinirana enkrat z rdečim sadjem, drugič z zeleno zelenjavo - je lična, krasna na pogled, fotografija pritegne k nakupu.  Pri Aidi me še bolj prepričajo  oblike. Jasno, serija Organic, te se človek ne bi branil!  Malce nore in otroške poslikave danskega umetnika Poula Pave  popestrijo skodelice za jutranji obred zajtrka. 

Porcelanaste skodelice za snežne dneve - tako bi lahko strnili opis izdelkov pod blagovno znamko Feinedinge. Narejene so bile na Dunaju, so ročno poslikane ali preluknjane z vzorčki, nekatere premorejo tudi zlate podrobnosti. Vazice so fotografirane s cvetlicami nežnih barv, ki kar kličejo pomlad.  Sandra Haischberger svoje delo zelo dobro obvlada. Presenetljivo, cene njenih izdelkov niti niso zelo visoke.

Marla Dawn je začela  izdelovati porcelanaste sete, ko ni našla primernega poročnega darila za svoja prijatelja, zato so njeni izdelki zelo primerni za poročna darila. Mar nista sol in poper videti zaljubljena? Dvojno uporabni vrč, sladkornica in vrček za mleko ter objemajoči se vazi.

 

Pieter Stockman studio je presežnik med oblikovalci porcelana, njegov uspeh tudi v industrijskem oblikovanju mu omogoča, da poleg strašno lepih praktičnih izdelkov, ki jih trži pod svojim imenom, deluje tudi na umetniškem področju. Poglejte si njegove performanse s porcelanom! Namizni set, ki vsebuje solnico, poprnico, posodo za olje in kis, je z eno besedo izjemen.

Danes kot zadnjo predstavljam Anne Black, poleg navdušujočih posodic, primernih za zajtrk, kjer merico držijo pikice, ter krasnih vaz in   skodelic, vrčev  izdeluje tudi nakit iz porcelana.  Najbolj me navdušujejo posodice za kosmiče.

 

Toliko za prvič, nadaljevanje sledi ...

 To sporočilo ni oglasno sporočilo, ampak je  sad želje predstavljati nove in drugačne stvari.

Pullga
15. feb 2010
spremenjeno 20. feb 2010

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...