Jesenski predstavitveni katalogi

Avgust je v notranjeoblikovalski panogi mesec, ko se začenjajo sejmi in predstavitve jesensko-zimskih kolekcij.

Ikeini fani v začetku avgusta pričakujemo novi katalog, letos je zunaj že kak teden, po blogerski, predvsem skandinavski sceni pa so prve fotke kapljale na plan že konec julija. Tudi onkraj luže je Ikea naredila posebne predstavitve svojega kataloga, še en vir za najavitvene fotke. Danes Ikeo puščam pri miru. Ta teden  bo namreč potekal Formex, eden od "must to go" sejmov za vse, ki želijo spremljati skandinavske, švedske trende. Na Formexu vidite vse: od sladkih majhnih čokoladnic z neverjetno embalažo do keramike, procelana, melamina in ne nazadnje skandinavski tekstil. 

Himla.se  -  oh, ljubim ledene fotke. Malce se sprašujem, kam so jih šli posnet, nič več, že vem, Ice hotel,  pa me hkrati ne čudi, Skandinaci imajo to res vedno skoraj na dvorišču, večni sneg in led. Pravzaprav pri njih dobite marsikaj: blazine, preproge, tekstil na metre, brisače ter celo nakit in krožnike, skodelice. Ne manjkajo niti božično-novoletni okraski in primerni vzorci za tisti čas, no, sedaj pa že izzivam usodo! Za decembrske poste je v začetku avgusta vseeno prezgodaj. Njihove letošnje barve so zemeljske, pravzaprav nekateri pravijo da je letošnja barva siva in siva in siva v vseh svojih odtenkih.

  

  

katalog  stran  trgovine

foto: Himla.se

Ne, nismo še končali, nadaljujemo v naslednjem prispevku, Formex je preobilje vsega.

Pullga
7. avg 2010

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...